Locking Drawback - Brandenburg Concert Iii Allegro

Safari till Afrika

Jag funderar på att resa till Afrika i år. Jag har aldrig varit på safari innan och jag tror att det är äntligen dags att besöka Afrika och spendera lite tid med mina vänner. När jag hörde att några av de resebyråer i Sverige har erbjudande på safariresor då bestämde jag att boka det direkt och fråga även mina vänner om de skulle vilja följa med.  Flesta av de har redan sagt ja och då fick vi bättre priser på grund att vi bokade gruppresa.
Vi fortfarande vet inte vilken land ska vi välja. Vi skulle vilja uppleva riktig safari i Afrika och därför är det kanske bästa at fråga nån som kommer från Afrika för rekommendation. 
En av mina favoriter är Tanzania på grund att man kan kombinera jeepsafari med vandringssafari och båtsafari.