Locking Drawback - Brandenburg Concert Iii Allegro

Får den tidiga början var det bara ett blad

Nu som vi kom hem så var det flera saker som vi ville att barnen skulle veta om vår släkt men det var inte från början lätt att prata om det så vi började skriva ner det på ett papper som blev helt plötsligt till en hel bok och det var hur min egna mormor brukade laga mat och hur dom såg på livet och genom detta så fick vi vara med om hur barnbarnen skulle ta det samt att man inte i många generationer tillbaka vet något om hur dom var och vad dom hette. Detta gjorde att vi själva skrev ner det och berättade för dom vad det var och det blev till slut en hel samlig som vi kunde trycka en bok och ge alla i släkten och det var en fascinerande läsning som man kunde få vara med om när man tog sig tid att läsa boken.